Läs senaste nytt om Tryggare Väsby

Senaste nyheterna

19 april 2021

Hyr lägenhet i nya Åhusen!

Väsbyhem hyr nu ut ett 30-tal lägenheter i det första Åhuset, som ligger i stationsområdet. Det finns lägenheter mellan 2 rum och kök upp till 4 rum och kök, i ett rökfritt område med tillgång till bilpool.
24 mars 2021

Thérèse – en drivkraft i Tryggare Väsby

Thérèse F är trygghetssamordnare på Väsbyhem. Hon har en mångårig erfarenhet av att samordna trygghetsskapande krafter och har varit delaktig i uppstarten av Tryggare Väsby.
28 februari 2021

Peyman Rezapour ny styrelseordförande för Tryggare Väsby

Peyman Rezapour, social hållbarhetschef Väsbyhem, är ny styrelseordförande i Tryggare Väsby. Beslutet fattades i förra veckan av föreningsstämman och Peyman efterträder föregående styrelseordförande Amra Barlov Lindqvist, VD Väsbyhem.
23 februari 2021

Boverket utreder platssamverkan

Boverket har fått i uppdrag att utreda förutsättningarna för en stärkt platssamverkan. Tryggare Väsbys verksamhet är baserad på det sättet att arbeta, där fastighetsägare samverkar med boende och offentliga aktörer kring trygghet i ett bostadsområde.
29 januari 2021

Medborgardialog om kommande bostäder

Det är dags att tycka till om de olika förslagen på de nya husen i Fyrklövern, norr om Mälarvägen. Sex tävlingsbidrag från olika arkitekter tillsammans med byggherrar är representerade och alla Väsbybor har möjlighet att rösta!
10 januari 2021

Trygghetsevent 28 januari

Välkommen på ett digitalt event med lokalt Väsbyfokus den 28 januari! Tryggare Väsby går ihop med fem andra aktörer för att berätta om det lokala trygghetsarbetet. Anmälan finns i inlägget.
02 december 2020

God jul och ett gott nytt 2021!

Tryggare Väsby önskar er alla en god jul och ett gott nytt år! Gå gärna förbi skyltfönstret på Centralvägen 1 och se vår fina julskyltning. Nu tar vi ledigt ett litet tag för att ladda batterierna inför 2021!
02 december 2020

Kommunen och polisen samverkar mot kriminalitet i Väsby

Upplands Väsby kommun och polisen fortsätter ett tight samarbete och lägger nu sitt gemensamma fokus på insatser bland ungdomar som riskerar att hamna i kriminalitet. Samarbetet är en del av ett samverkansavtal som de båda parterna ingått sedan tidigare.