Lördag 10 september var det Väsbyhemdagen på baksidan av Sigma Centrum. Många Väsbybor besökte dagen som bjöd på aktiviteter i form av uppträdande från artisten Theoz, hoppborg, ponnyridning och cirkusskola. 

Tryggare Väsby var på plats för att möta Väsbyborna och berätta om Sigma Trädgårdspark, som många lyfte som ett trevligt inslag i området.

Det var roligt att se att trädgårdsparken har så många användningsområden. Bland annat aktiverades trädgårdsparken med cirkusskola för barn, och besökare umgicks vid bänkarna längs med planteringslådorna”, säger Helena Kihlanki, verksamhetsansvarig Tryggare Väsby.

 

 

 

Foto: Cirkusskola i Sigma Trädgårdspark.

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...