På 8 olika platser i centrala Väsby har kabelskåp smyckats ut med målningar. Dessa målningar har tagits fram av barn från Upplands Väsby under sportlovet i Väsby Konsthalls målarateljé.

Kika förbi Sigma Centrum kl. 17.30 och se alla kabelskåp på bild och hör mer om satsningen. De som vill följer sedan med på konstvandring där vi går förbi de olika kabelskåpen. Konstvandringen startar kl. 18.00 och beräknas ta cirka 1 timme. 

PLATS: Sigma Centrum 

DATUM & TID: 31 augusti kl. 17.30, konstvandring startar kl. 18.00

Alla är välkomna och ingen föranmälan krävs!

Ladda ner inbjudan i PDF här. 

För att uppmärksamma Väsbybor på kabelskåpsmålningarna och invigningen har montrar satts upp i karusellentréerna i Sigma Centrum. I montrarna finns "miniatyrer" av kabelskåpen som folierats, vimplar med målningarna som finns på kabelskåpen och inbjudan till invigningen.  

Bild: Monter för kabelskåpsmålningarna i Sigma Centrum.

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...