Fastighetsägarna Stockholm släppte igår rapporten "Starkare tillsammans", som lyfter BID-inspirerad samverkan i Stockholmsområdet. I rapporten uppmärksammas det ökade intresset från fastighetsägare att starta upp och engageras sig i BID-inspirerad samverkan, som idag helt bygger på frivillighet. 

Rapporten lyfter även flera goda exempel på arbete som bedrivs inom fastighetsägarföreningar, varav ett exempel är Tryggare Väsbys arbete med Sigma Trädgårdspark, som är en del av platsutvecklingen av Sigma. En platsutveckling som bedrivs i bred samverkan mellan flera aktörer och där Väsbyhem samt Upplands Väsby kommun är viktiga aktörer. 

Tryggare Väsby är en fastighetsägarförening som utmärker sig för att ha med många bostadsrättsföreningar som medlemmar. Därför är vi extra stolta över att ingen mindre än vår egen Gunilla Ridström från Brf Suseboparken är med på en helsida i rapporten för att lyfta bostadsrättsföreningsperspektivet på BID-inspirerad samverkan. 

 

För att läsa mer om och ladda ner rapporten besök Fastighetsägarna Stockholms webbplats

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...