I måndags den 22 augusti tog Tryggare Väsby emot Fastighetsägarna Stockholms BID-nätverk.

Fastighetsägarna Stockholm har ett nationellt nätverk för lokalt BID-inspirerad samverkan, där de anordnar träffar med olika teman och platsbesök. Nätverksträffarna är till för att dela erfarenheter, kunskaper och få inspiration. 

Denna gång var det platsbesök hos Tryggare Väsby. Dagen inleddes med en presentation av föreningens verksamhet. Bland annat lyftes föreningens arbete med att skapa mervärde för bostadsrättsföreningar, i form av att kunna erbjuda klottersanering inom 24 timmar som en medlemsförmån, seminarium och feriearbetare. Andra goda exempel som lyftes var bland annat samarbetet med Upplands Väsby kommun och E.ON, som klottersanerade 2 000 i kommunen. Dagen avslutades med en rundvandring i centrala Upplands Väsby. 

Under dagen medverkade ett flertal representanter från olika BIDs runt om i Stockholmsområdet, där bland Vi är Valsta, Trygg i Märsta, Fastighetsägarna i Järva, Hässelby-Välling Fastighetsägarna och Skärholmens Fastighetsägare. 

 

 

Foto: Deltagare från nätverksträffen taget i Sigma Trädgårdspark. 

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...