Tryggare Väsby har bjudit in Saija Jonsson, utredare, från Enheten för Social Hållbarhet (ESH) att berätta om sitt arbete och hur alla fastighetsägare kan samverka lokalt i Väsby.

Daniel Wilhelmsson och Thérèse Fleetwood, trygghetssamordnare, från ESH kommer också presentera sig och sin verksamhet närmre.

Vi vet att oriktiga hyresförhållanden är ett stort problem. En person kan samtidigt som denne har ett hyreskontrakt vara medlem i en bostadsrättsförening i samma eller annan kommun, vilket leder till frågan "Var bor personen i fråga". Mycket kan lösas om det finns ett samarbete mellan bland annat medlemmarna i Tryggare Väsby.

Vi ses och äter något lättare för de som vill redan kl. 17.00. Och det blir fika under pausen!

Anmälan sker till karin@tryggarevasby.se senast den 27 april!

Hälsningar Tryggare Väsby och ESH på Väsbyhem

Läs och dela vår inbjudan 

 

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...