Äntligen är de nya utemiljöerna bakom Sigma Centrum klara. Tillsammans med Bee Urban och Väsbyhem bjöd Tryggare Väsby in Sigmaborna att tjuvstarta midsommar i Sigma Trädgårdspark. Det bjöds på jordgubbstårta, kaffe, saft och bullar i sann midsommaranda!

Många Sigmabor dök upp och fick se projektet stå färdigt, smaka på smultronen som växer i planteringarna och umgås över en kopp kaffe och en bit fantastisk tårta från Väsby nya konditori. Upplands Väsby kommun hade bjudit in en fransk cirkusduo som hade både uppträdande och lektioner i cirkuskonster. 

Sigma Trädgårdsparks olika mötesplatser, odlingar, växtbäddar, annan biologisk mångfald kom till sin fulla rätt under invigningen. 

Foto: Sigmabor inviger Sigma Trädgårdspark

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...