Äntligen är de nya utemiljöerna bakom Sigma Centrum klara. Tillsammans med Bee Urban och Väsbyhem bjöd Tryggare Väsby in Sigmaborna att tjuvstarta midsommar i Sigma Trädgårdspark. Det bjöds på jordgubbstårta, kaffe, saft och bullar i sann midsommaranda!

Många Sigmabor dök upp och fick se projektet stå färdigt, smaka på smultronen som växer i planteringarna och umgås över en kopp kaffe och en bit fantastisk tårta från Väsby nya konditori. Upplands Väsby kommun hade bjudit in en fransk cirkusduo som hade både uppträdande och lektioner i cirkuskonster. 

Sigma Trädgårdsparks olika mötesplatser, odlingar, växtbäddar, annan biologisk mångfald kom till sin fulla rätt under invigningen. 

Foto: Sigmabor inviger Sigma Trädgårdspark

Relaterade nyheter

25 maj 2022

Upplands Väsby firar 70 år den 2 – 4 juni!!

Kom och fira!! Den 2-4 juni bjuder kommunen in till tre dagar, fyllda av fest och roliga aktiviteter. Alla Väsbybor är varmt välkomna och aktiviteterna under firandet är gratis!
24 april 2022

Missa inte konstrundan i Väsby helgen den 7 – 8 maj

Hjärtligt välkommen att besöka konstnärer runt om i Väsby kommun och uppleva konst i Väsby Konsthall. Konstrundan är öppen både lördag och söndag, kl. 11 – 17