Peyman Rezapour, social hållbarhetschef på Väsbyhem och en av initiativtagarna till Tryggare Väsby, har i samband med föreningens stämma valts till ny styrelseordförande. Peyman Rezapour efterträder Amra Barlov Lindvist, VD Väsbyhem.

Peyman har en stor lokal kännedom samt ett gediget kontaktnät i Väsby. Han har flera olika styrelseuppdrag och är engagerad i andra ungdomsverksamheter i Väsby. År 2017 anställdes han på Väsbyhem där han nu är social hållbarhetschef.

Tryggare Väsby hälsar Peyman varmt välkommen och tackar samtidigt Amra Barlov Lindqvist för ett fantastiskt arbete som ordförande under uppstartsåret 2020.

Foto: pressbild Amra Barlov Lindqvist, före detta styrelseordförande Tryggare Väsby 

Foto: pressbild Peyman Rezapour, nyvald styrelseordförande Tryggare Väsby

Relaterade nyheter

24 augusti 2021

Kvarteret Drabanten tar form

Fyrklöverns framsida, Kvarteret Drabanten, är på väg att färdigställas tillsammans med Blå parken, Väsbys nya stadspark. Här finns hyresrätter, bostadsrätter och vårdbostäder tillsammans med caféer och andra verksamheter.
13 juli 2021

Trygghetsarbetet efter skottlossningarna i Väsby

Lördagen den 3 juli blev en man skottskadad i närheten av Sigma och i fredags inträffade en skjutning på en restaurang på Kvarnvägen, centralt i Väsby. Polisen sätter in fler resurser efter den andra skottlossningen på kort tid i Upplands Väsby och komm...