Peyman Rezapour, social hållbarhetschef på Väsbyhem och en av initiativtagarna till Tryggare Väsby, har i samband med föreningens stämma valts till ny styrelseordförande. Peyman Rezapour efterträder Amra Barlov Lindvist, VD Väsbyhem.

Peyman har en stor lokal kännedom samt ett gediget kontaktnät i Väsby. Han har flera olika styrelseuppdrag och är engagerad i andra ungdomsverksamheter i Väsby. År 2017 anställdes han på Väsbyhem där han nu är social hållbarhetschef.

Tryggare Väsby hälsar Peyman varmt välkommen och tackar samtidigt Amra Barlov Lindqvist för ett fantastiskt arbete som ordförande under uppstartsåret 2020.

Foto: pressbild Amra Barlov Lindqvist, före detta styrelseordförande Tryggare Väsby 

Foto: pressbild Peyman Rezapour, nyvald styrelseordförande Tryggare Väsby

Relaterade nyheter

10 juni 2021

Digitalt seminarium om våld i nära relation

Tryggare Väsby anordnade den 9 juni ett digitalt seminarium om våld i nära relation för sina medlemmar, med talare som Nina Rung grundare av Huskurage, den lokala organisationen Mivida, polisen, kommunen och Väsbyhem. Det blev innehållsrika två timmar.
30 maj 2021

Tryggare Väsbys medlemsfastigheter trygghetsbesiktigas

Trygghetsbesiktningarna av Tryggare Väsbys medlemsfastigheter har inletts. Startskottet gick i Brf Suseboparkens fastighet i fredags. Ni ser Gunilla Ridström ordf. Brf Suseboparken tillsammans med Lennart Levander, besiktningsman, på bild här ovan.