Peyman Rezapour, social hållbarhetschef på Väsbyhem och en av initiativtagarna till Tryggare Väsby, har i samband med föreningens stämma valts till ny styrelseordförande. Peyman Rezapour efterträder Amra Barlov Lindvist, VD Väsbyhem.

Peyman har en stor lokal kännedom samt ett gediget kontaktnät i Väsby. Han har flera olika styrelseuppdrag och är engagerad i andra ungdomsverksamheter i Väsby. År 2017 anställdes han på Väsbyhem där han nu är social hållbarhetschef.

Tryggare Väsby hälsar Peyman varmt välkommen och tackar samtidigt Amra Barlov Lindqvist för ett fantastiskt arbete som ordförande under uppstartsåret 2020.

Foto: pressbild Amra Barlov Lindqvist, före detta styrelseordförande Tryggare Väsby 

Foto: pressbild Peyman Rezapour, nyvald styrelseordförande Tryggare Väsby

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...