Peyman Rezapour, social hållbarhetschef på Väsbyhem och en av initiativtagarna till Tryggare Väsby, har i samband med föreningens stämma valts till ny styrelseordförande. Peyman Rezapour efterträder Amra Barlov Lindvist, VD Väsbyhem.

Peyman har en stor lokal kännedom samt ett gediget kontaktnät i Väsby. Han har flera olika styrelseuppdrag och är engagerad i andra ungdomsverksamheter i Väsby. År 2017 anställdes han på Väsbyhem där han nu är social hållbarhetschef.

Tryggare Väsby hälsar Peyman varmt välkommen och tackar samtidigt Amra Barlov Lindqvist för ett fantastiskt arbete som ordförande under uppstartsåret 2020.

Foto: pressbild Amra Barlov Lindqvist, före detta styrelseordförande Tryggare Väsby 

Foto: pressbild Peyman Rezapour, nyvald styrelseordförande Tryggare Väsby

Relaterade nyheter

24 mars 2021

Thérèse – en drivkraft i Tryggare Väsby

Thérèse F är trygghetssamordnare på Väsbyhem. Hon har en mångårig erfarenhet av att samordna trygghetsskapande krafter och har varit delaktig i uppstarten av Tryggare Väsby.
23 februari 2021

Boverket utreder platssamverkan

Boverket har fått i uppdrag att utreda förutsättningarna för en stärkt platssamverkan. Tryggare Väsbys verksamhet är baserad på det sättet att arbeta, där fastighetsägare samverkar med boende och offentliga aktörer kring trygghet i ett bostadsområde.