Tid: kl. 11.00 – 17.00
Plats: Bland annat Väsby Konstall

Bakgrund

Hjärtligt välkommen att besöka konstnärer runt om i Väsby kommun och uppleva konst i Väsby Konsthall. Konstrundan är öppen både lördag och söndag, kl.11–17. På kartan hittar du de konstnärer som du kan besöka. På flertalet av konstnärernas hemsida kan du få en presentation av konstnären och deras uttryck. Foto, måleri, skulptur, keramik, installation, textil och grafik är material och tekniker som finns representerade.

Samarbete i kommunen

Konstrundan genomförs efter ett medborgarförslag från konstnären Kerstin Sabel. En ideell arbetsgrupp samordnar och organiserar konstrundan med stöd från Upplands Väsby kommun och Handelsbanken Upplands Väsby.

Konstkontakt

Hinner du inte med att besöka alla under konstrundan eller vill du göra ytterligare besök, ring eller maila direkt till konstnären. 

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...