Tryggare Väsby bjöd in till kick-off den 5 oktober på Hugo Sabels Torg. Med hänsyn till FHMs restriktioner hölls eventet utomhus med mingel och god mat från de foodtrucks som finns på torget.

Brf:er från hela området, både medlemmar i Tryggare Väsby och potentiella medlemmar, var inbjudna. Polis, trygghetsteam och kommunala representanter var också på plats och kalaset avslutades med en områdesvandring. Sällskapet gick genom Suseboparken som har en central och betydelsefull plats i Väsby, för att sedan passera genom BRF Suseboparkens fastigheter. Därefter uppehöll gruppen sig vid grönområden och förde diskussioner kring olika platser i centrala Väsby, där man ser att det finns utrymme för mer samarbete och direkta åtgärder. 

Tryggare Väsbys kick-off avslutades vid stationsområdet, där deltagarna fick möjlighet att ställa frågor till polisen och om Tryggare Väsbys samarbeten. En lyckad kick-off och en bra start på hösten!

På bilden ser vi en liten del av Väsbys trygghetsgäng, med både kommunala aktörer samt Väsbyhems trivselvärdar. 

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...