Tryggare Väsby bjöd in till kick-off den 5 oktober på Hugo Sabels Torg. Med hänsyn till FHMs restriktioner hölls eventet utomhus med mingel och god mat från de foodtrucks som finns på torget.

Brf:er från hela området, både medlemmar i Tryggare Väsby och potentiella medlemmar, var inbjudna. Polis, trygghetsteam och kommunala representanter var också på plats och kalaset avslutades med en områdesvandring. Sällskapet gick genom Suseboparken som har en central och betydelsefull plats i Väsby, för att sedan passera genom BRF Suseboparkens fastigheter. Därefter uppehöll gruppen sig vid grönområden och förde diskussioner kring olika platser i centrala Väsby, där man ser att det finns utrymme för mer samarbete och direkta åtgärder. 

Tryggare Väsbys kick-off avslutades vid stationsområdet, där deltagarna fick möjlighet att ställa frågor till polisen och om Tryggare Väsbys samarbeten. En lyckad kick-off och en bra start på hösten!

På bilden ser vi en liten del av Väsbys trygghetsgäng, med både kommunala aktörer samt Väsbyhems trivselvärdar. 

Relaterade nyheter

13 juli 2021

Trygghetsarbetet efter skottlossningarna i Väsby

Lördagen den 3 juli blev en man skottskadad i närheten av Sigma och i fredags inträffade en skjutning på en restaurang på Kvarnvägen, centralt i Väsby. Polisen sätter in fler resurser efter den andra skottlossningen på kort tid i Upplands Väsby och komm...
30 juni 2021

E.ON klottersanerar 2000 kabelskåp i samarbete med Tryggare Väsby

Tryggare Väsby, Upplands Väsby kommun och energibolaget E.ON har ingått ett samarbete för klotterfria bostadsområden och stadsdelar. Genom samarbetet kommer från och med i sommar E.ONs kabelskåp och nätstationer i kommunen att klottersaneras.