Tryggare Väsby bjöd in till kick-off den 5 oktober på Hugo Sabels Torg. Med hänsyn till FHMs restriktioner hölls eventet utomhus med mingel och god mat från de foodtrucks som finns på torget.

Brf:er från hela området, både medlemmar i Tryggare Väsby och potentiella medlemmar, var inbjudna. Polis, trygghetsteam och kommunala representanter var också på plats och kalaset avslutades med en områdesvandring. Sällskapet gick genom Suseboparken som har en central och betydelsefull plats i Väsby, för att sedan passera genom BRF Suseboparkens fastigheter. Därefter uppehöll gruppen sig vid grönområden och förde diskussioner kring olika platser i centrala Väsby, där man ser att det finns utrymme för mer samarbete och direkta åtgärder. 

Tryggare Väsbys kick-off avslutades vid stationsområdet, där deltagarna fick möjlighet att ställa frågor till polisen och om Tryggare Väsbys samarbeten. En lyckad kick-off och en bra start på hösten!

På bilden ser vi en liten del av Väsbys trygghetsgäng, med både kommunala aktörer samt Väsbyhems trivselvärdar. 

Relaterade nyheter

19 april 2021

Hyr lägenhet i nya Åhusen!

Väsbyhem hyr nu ut ett 30-tal lägenheter i det första Åhuset, som ligger i stationsområdet. Det finns lägenheter mellan 2 rum och kök upp till 4 rum och kök, i ett rökfritt område med tillgång till bilpool.
24 mars 2021

Thérèse – en drivkraft i Tryggare Väsby

Thérèse F är trygghetssamordnare på Väsbyhem. Hon har en mångårig erfarenhet av att samordna trygghetsskapande krafter och har varit delaktig i uppstarten av Tryggare Väsby.