Tryggare Väsby bjöd in till kick-off den 5 oktober på Hugo Sabels Torg. Med hänsyn till FHMs restriktioner hölls eventet utomhus med mingel och god mat från de foodtrucks som finns på torget.

Brf:er från hela området, både medlemmar i Tryggare Väsby och potentiella medlemmar, var inbjudna. Polis, trygghetsteam och kommunala representanter var också på plats och kalaset avslutades med en områdesvandring. Sällskapet gick genom Suseboparken som har en central och betydelsefull plats i Väsby, för att sedan passera genom BRF Suseboparkens fastigheter. Därefter uppehöll gruppen sig vid grönområden och förde diskussioner kring olika platser i centrala Väsby, där man ser att det finns utrymme för mer samarbete och direkta åtgärder. 

Tryggare Väsbys kick-off avslutades vid stationsområdet, där deltagarna fick möjlighet att ställa frågor till polisen och om Tryggare Väsbys samarbeten. En lyckad kick-off och en bra start på hösten!

På bilden ser vi en liten del av Väsbys trygghetsgäng, med både kommunala aktörer samt Väsbyhems trivselvärdar. 

Relaterade nyheter

12 oktober 2021

Studieplatser och läsecirklar i Sigma centrum

Sigma är också en plats för studier! Läs om vilka tider du kan komma och studera, eller om du är kvinna och vill vara med i Bibliotekets och Vägval Vuxens läsecirkel.
06 oktober 2021

Mötesplats för kvinnor i Sigma, måndagar kl. 10.00–12.00

Nya satsningar äger rum i Sigma Centrum under hösten och vintern 2021. Mötesplats för kvinnor till exempel, som äger rum varje måndag fram till den 13 december, där man ses på en gemensam fika och umgås.