Få sällskap ut på promenaden eller löprundan, samtidigt som du lär känna dina grannar bättre. Alla kan vara med, barn, unga, vuxna och pensionärer. Tryggare Väsbys medlemmar är varmt välkomna att delta i hälsoutmaningen som Väsbyhem arrangerat i hela Väsby för sina hyresgäster. 

Utmaningen pågår under fyra veckor. Tillsammans stöttar och motiverar ni varandra mot det gemensamma målet och belönas med poäng som kan omvandlas till rabatter och presentkort. Under pågående utmaning får du också tips och kunskap från en hälsoinspiratör som ansvarar för gruppen. Lagen blir uppdelade efter vart du bor. När du registrerat dig i gruppen så väljer du lag efter ditt område.

Att ha något att vinna är minst lika motiverande som att ha något att förlora. Genom att göra en konkret insats ökar din motivation att göra positiva förändringar. Öka dina steg och bli belönad - ta del av tips, kunskap och inspiration från en av Joinas VIP-inspiratörer i gruppen. Delta i utmaningar, vinn priser, peppa och stötta varandra i gruppen och öka er rörelse på ett kul och motiverande sätt. 

QR-koden för att ladda ner appen finns i .pdf:en nedan:

Här kan du ladda ned inbjudan som .pdf eller för utskrift

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...