Få sällskap ut på promenaden eller löprundan, samtidigt som du lär känna dina grannar bättre. Alla kan vara med, barn, unga, vuxna och pensionärer. Tryggare Väsbys medlemmar är varmt välkomna att delta i hälsoutmaningen som Väsbyhem arrangerat i hela Väsby för sina hyresgäster. 

Utmaningen pågår under fyra veckor. Tillsammans stöttar och motiverar ni varandra mot det gemensamma målet och belönas med poäng som kan omvandlas till rabatter och presentkort. Under pågående utmaning får du också tips och kunskap från en hälsoinspiratör som ansvarar för gruppen. Lagen blir uppdelade efter vart du bor. När du registrerat dig i gruppen så väljer du lag efter ditt område.

Att ha något att vinna är minst lika motiverande som att ha något att förlora. Genom att göra en konkret insats ökar din motivation att göra positiva förändringar. Öka dina steg och bli belönad - ta del av tips, kunskap och inspiration från en av Joinas VIP-inspiratörer i gruppen. Delta i utmaningar, vinn priser, peppa och stötta varandra i gruppen och öka er rörelse på ett kul och motiverande sätt. 

QR-koden för att ladda ner appen finns i .pdf:en nedan:

Här kan du ladda ned inbjudan som .pdf eller för utskrift

Relaterade nyheter

24 november 2021

Välkommen på julmarknad i Järnvägsparken!

Söndag den 12 december kl. 11.00–17.00 är det julmarknad i Järnvägsparken! Här kan du köpa lokalproducerade julklappar till nära och kära, och det finns givetvis roliga aktiviteter för barnen.
09 november 2021

Välkommen till julfirande i Sigma Centrum!

Torsdag den 9 december kl. 17.00–18.30 firar vi in julen. Ta med familjen, grannar och vänner och kom till Sigma Centrum!