Anna Rosenfeld har tillträtt som ny vice ordförande för Tryggare Väsby. Anna är chef marknad medlem hos Fastighetsägarna Stockholm. Anna tar över efter Johan Flodin, tidigare expert på bostadsrättsfrågor hos Fastighetsägarna Stockholm. 

Fastighetsägarna Stockholm har innehaft vice ordförandeposten sedan föreningen startades 2020. Så här säger Peyman Rezapour, ordförande i Tryggare Väsby om att ha med Anna och Fastighetsägarna Stockholm i styrelsen. 

Fastighetsägarna Stockholm bidrar till styrelsen med bred kunskap och kompetens i sakfrågor. Som branschsorganisation kan de fånga upp och vid behov lyfta frågor i ett större sammanhang. Hela styrelsen hälsar Anna varmt välkommen till Tryggare Väsby, säger Peyman Rezapour. 

Så här säger Anna om sitt nya uppdrag som vice ordförande i Tryggare Väsby.

Jag ser mycket fram emot att delta i Tryggare Väsbys styrelse. Föreningen gör ett betydelsefullt jobb för Väsby och driver stadsutvecklingsfrågor för att utveckla och förändra Väsby på ett mycket viktigt sätt, säger Anna Rosenfeld. 

Foto: Anna Rosenfeld, vice ordförande Tryggare Väsby

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...