Väsbyhem har byggt nytt! Åhusen ligger centralt i stationsområdet, där det nu finns rökfria bostäder, med tillgång till bilpool.

Åhusen utgör den första etappen i utvecklingen av en ny stadsdel. Väsbyhem bygger tre nya hus, med 194 lägenheter runt en gemensam gård. Det första huset är färdigställt och bostäderna är nu till uthyrning. Flertalet av de nya lägenheterna hyrs ut till ungdomar och studenter, då bostadsmarknaden länge har varit tuff för den målgruppen. 

29 lägenheter är nu till uthyrning i det första huset med adress Tegelvägen 3 och 5. I huset finns allt från 2 rum och kök på 59 kvm upp till 4 rum och kök på 87/88 kvm. Inflyttning är den 14-17 juni 2021.

Tillgång till bilpool

Flyttar du till Åhusen får du också tillgång till bilpoolen i området. Ett miljövänligt alternativ, där du även slipper alla kostnader som det innebär att äga en egen bil och i stället enkelt hyra en bil bara när du behöver.

 

Besök visningslägenheten digitalt!

Det går tyvärr inte att erbjuda en fysisk visning av den tänkta visningslägenhet i huset, i och med pandemiläget. I stället erbjuder Väsbyhem den som är intresserad att följa med på en filmad visning i en av lägenheterna. Visningslägenheten har 4 rum och kök och är 87 kvm stor.

Välkommen in i visningslägenheten

På det viset kan man få en uppfattning om lägenheterna och de materialval som är gjorda i badrum, wc och kök. 

Passa på att gå in och ta en titt! 

Visionsbild av Åhusen, Väsbyhems material. 

Relaterade nyheter

12 oktober 2021

Studieplatser och läsecirklar i Sigma centrum

Sigma är också en plats för studier! Läs om vilka tider du kan komma och studera, eller om du är kvinna och vill vara med i Bibliotekets och Vägval Vuxens läsecirkel.
06 oktober 2021

Mötesplats för kvinnor i Sigma, måndagar kl. 10.00–12.00

Nya satsningar äger rum i Sigma Centrum under hösten och vintern 2021. Mötesplats för kvinnor till exempel, som äger rum varje måndag fram till den 13 december, där man ses på en gemensam fika och umgås.