Camilla König Ekegren är verksamhetschef på Väsby Promotion som är en fristående ideell förening som ägs och finansieras av sina medlemmar. Väsby Promotion har funnits i 20 år och är ett etablerat och viktigt nätverk i Väsby, för alla aktörer: stora som små företag, föreningar och offentlig verksamhet. Därför såg Tryggare Väsby en viktig relation i Väsby Promotion och en lunchträff ägde rum, på Nonno´s i Bredden (f.d. Infracity).

 

Väsby Promotion fungerar som en mötesplats som arbetar för företagare och lokalt entreprenörskap i Väsby, vilket gör dem till en viktig aktör i det nätverksbyggande som Tryggare Väsby arbetar med just nu. Detta gjorde det extra roligt att ses och ta del av all lokal kunskap, men också att förstå näringslivs- och utvecklingsfrågor i Väsby bättre.

Tack Camilla och Väsby Promotion för en givande och inspirerande lunch!

Relaterade nyheter

13 juli 2021

Trygghetsarbetet efter skottlossningarna i Väsby

Lördagen den 3 juli blev en man skottskadad i närheten av Sigma och i fredags inträffade en skjutning på en restaurang på Kvarnvägen, centralt i Väsby. Polisen sätter in fler resurser efter den andra skottlossningen på kort tid i Upplands Väsby och komm...
30 juni 2021

E.ON klottersanerar 2000 kabelskåp i samarbete med Tryggare Väsby

Tryggare Väsby, Upplands Väsby kommun och energibolaget E.ON har ingått ett samarbete för klotterfria bostadsområden och stadsdelar. Genom samarbetet kommer från och med i sommar E.ONs kabelskåp och nätstationer i kommunen att klottersaneras.