Camilla König Ekegren är verksamhetschef på Väsby Promotion som är en fristående ideell förening som ägs och finansieras av sina medlemmar. Väsby Promotion har funnits i 20 år och är ett etablerat och viktigt nätverk i Väsby, för alla aktörer: stora som små företag, föreningar och offentlig verksamhet. Därför såg Tryggare Väsby en viktig relation i Väsby Promotion och en lunchträff ägde rum, på Nonno´s i Bredden (f.d. Infracity).

 

Väsby Promotion fungerar som en mötesplats som arbetar för företagare och lokalt entreprenörskap i Väsby, vilket gör dem till en viktig aktör i det nätverksbyggande som Tryggare Väsby arbetar med just nu. Detta gjorde det extra roligt att ses och ta del av all lokal kunskap, men också att förstå näringslivs- och utvecklingsfrågor i Väsby bättre.

Tack Camilla och Väsby Promotion för en givande och inspirerande lunch!

Relaterade nyheter

19 september 2023

Integration och platsaktivering genom stadsodling

Tryggare Väsby, Väsbyhem och Kultur i Sigma har ingått ett samarbete kring stadsodling. Samarbetet innebär att två odlingslådor i Sigma Trädgårdspark har upplåtits till Kultur i Sigma.
18 september 2023

Medborgardialog i Sigma 5/10

Upplands Väsby kommun bjuder in till medborgardialog i Sigma. Kom förbi och träffa representanter från kommunen, Väsbyhem, polis, räddningstjänst och föreningar. Tryggare Väsby är på plats. Kom förbi och berätta om vad du tycker om ditt område. Det blir...