Camilla König Ekegren är verksamhetschef på Väsby Promotion som är en fristående ideell förening som ägs och finansieras av sina medlemmar. Väsby Promotion har funnits i 20 år och är ett etablerat och viktigt nätverk i Väsby, för alla aktörer: stora som små företag, föreningar och offentlig verksamhet. Därför såg Tryggare Väsby en viktig relation i Väsby Promotion och en lunchträff ägde rum, på Nonno´s i Bredden (f.d. Infracity).

 

Väsby Promotion fungerar som en mötesplats som arbetar för företagare och lokalt entreprenörskap i Väsby, vilket gör dem till en viktig aktör i det nätverksbyggande som Tryggare Väsby arbetar med just nu. Detta gjorde det extra roligt att ses och ta del av all lokal kunskap, men också att förstå näringslivs- och utvecklingsfrågor i Väsby bättre.

Tack Camilla och Väsby Promotion för en givande och inspirerande lunch!

Relaterade nyheter

19 april 2021

Hyr lägenhet i nya Åhusen!

Väsbyhem hyr nu ut ett 30-tal lägenheter i det första Åhuset, som ligger i stationsområdet. Det finns lägenheter mellan 2 rum och kök upp till 4 rum och kök, i ett rökfritt område med tillgång till bilpool.
24 mars 2021

Thérèse – en drivkraft i Tryggare Väsby

Thérèse F är trygghetssamordnare på Väsbyhem. Hon har en mångårig erfarenhet av att samordna trygghetsskapande krafter och har varit delaktig i uppstarten av Tryggare Väsby.