Camilla König Ekegren är verksamhetschef på Väsby Promotion som är en fristående ideell förening som ägs och finansieras av sina medlemmar. Väsby Promotion har funnits i 20 år och är ett etablerat och viktigt nätverk i Väsby, för alla aktörer: stora som små företag, föreningar och offentlig verksamhet. Därför såg Tryggare Väsby en viktig relation i Väsby Promotion och en lunchträff ägde rum, på Nonno´s i Bredden (f.d. Infracity).

 

Väsby Promotion fungerar som en mötesplats som arbetar för företagare och lokalt entreprenörskap i Väsby, vilket gör dem till en viktig aktör i det nätverksbyggande som Tryggare Väsby arbetar med just nu. Detta gjorde det extra roligt att ses och ta del av all lokal kunskap, men också att förstå näringslivs- och utvecklingsfrågor i Väsby bättre.

Tack Camilla och Väsby Promotion för en givande och inspirerande lunch!

Relaterade nyheter

12 oktober 2021

Studieplatser och läsecirklar i Sigma centrum

Sigma är också en plats för studier! Läs om vilka tider du kan komma och studera, eller om du är kvinna och vill vara med i Bibliotekets och Vägval Vuxens läsecirkel.
06 oktober 2021

Mötesplats för kvinnor i Sigma, måndagar kl. 10.00–12.00

Nya satsningar äger rum i Sigma Centrum under hösten och vintern 2021. Mötesplats för kvinnor till exempel, som äger rum varje måndag fram till den 13 december, där man ses på en gemensam fika och umgås.