Varmt välkommen Navid!

Som ett naturligt steg i etableringsprocessen utvecklar Tryggare Väsby sin verksamhet genom att rekrytera en säkerhets- och trygghetsansvarig till kansliet. Navid har jobbat på Fryshuset sedan 2001 och under de senare åren var han verksamhetsansvarig. 

Han är utbildad säkerhetssamordnare och Väsbybo sedan 6 år tillbaka. Det lokala perspektivet är viktigt för Tryggare Väsby, och Navid har både den kunskap och det stora engagemang som krävs. Därför ser vi ljust på framtiden för Tryggare Väsby som stärker upp organisationen ytterligare för befintliga och kommande medlemmar. 

Relaterade nyheter

15 december 2021

Lyckad julmarknad i Järnvägsparken!

Söndagens julmarknad i Järnvägsparken som arrangerades av Väsbyhem blev en succé. Både Väsbybor och utomsocknes gäster mötes för att trivas tillsammans, njuta av julstämningen, se eldshowen eller köpa fina julklappar.
06 december 2021

Varmt välkommen! En friendly reminder – julfirande och dialog i Sigma!

Vi påminner om julfirandet i Sigma, där du kan tävla, vara med på utlottning och mycket mer. Besökarna kommer också få möjlighet att tycka till om utemiljöerna i Sigma, ett dialogbord med ett skissförslag kommer att finnas på plats.